Ben jij aspirant beveiliger?

Ben jij bezig met jouw opleiding Beveiliger 2 en nog op zoek naar een werkgever waar je jouw praktijkuren kunt maken? Kom dit dan doen bij 1Alert Flexgroup! 1Alert is een SBB erkend leerbedrijf en wij hebben altijd ruimte voor aspirant beveiligers.

Bij 1Alert je beroepspraktijkvorming (BPV) doen betekent ervaring opdoen bij verschillende werkgevers. De ene keer werk je op een groot evenement, de andere keer beveilig je een pand als objectbeveiliger. Daarnaast wordt je onder begeleiding van een ervaren praktijkbegeleider klaargestoomd voor je praktijkexamen zodat jij je diploma met vlag en wimpel haalt.

Solliciteer nu!

Heb jij interesse hierin? Vul dan snel het online sollicitatieformulier in en we nodigen je uit voor een oriënterend gesprek.

Meteen solliciteren

Vul het formulier in en wij nodigen je uit voor een oriënterend gesprek!

CV (of ander bestand)
Ik ga akkoord met het privacy statement van 1Alert Flexgroup

Voorbeelden van functies in objectbeveiliging:

Onze beveiligers aan het woord

Wij zijn trots op onze beveiligers en laten hen dan ook graag aan het woord!

Over 1Alert Flexgroup

Wij, 1Alert Flexgroup, zijn een jong en dynamisch bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in beveiliging en veiligheid. Onze beveiligers worden door beveiligingsbedrijven ingehuurd om te zorgen voor veiligheid en het leveren van ondersteunende diensten in de beveiliging. Wij zijn dan ook altijd op zoek naar nieuw beveiligings-talent!