(Bijna) klaar met Beveiliger 2.
En nu?

Ben jij in de afrondende fase van jouw opleiding Beveiliger 2 en sta jij te springen om aan de slag te gaan? Solliciteer dan snel bij 1Alert! Wij kunnen jou namelijk hartstikke goed gebruiken in ons team!

Wanneer je hebt gekozen voor de opleiding MBO beveiliger dan moet veiligheid en dienstverlening wel belangrijk voor je zijn. Als beveiligingsmedewerker zorg jij ervoor dat anderen zich veilig voelen, je zorgt voor orde en veiligheid. Daar waar het nodig is kun jij snel en effectief handelen en met jouw aanwezigheid voorkom je calamiteiten. Daarnaast weet jij precies welke veiligheidsprocedures bij jouw opdrachtgevers gelden.

De beveiligers van 1Alert werken bij allerlei soorten bedrijven en organisaties. De ene keer ben je evenementenbeveiliger, de andere keer ben je beveiliger bij een asielzoekerscentrum. Maar ook ondersteunende diensten bij de politie of zorgbeveiliging komen steeds vaker voor.

Voldoe jij aan de volgende kwalificaties?

  • Je studeert binnenkort af als Beveiliger 2 / MBO beveiliging / Beveiligingsmedewerker
  • Je bent in bezit van eigen vervoer en minimaal rijbewijs B
  • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift
  • Je bent representatief
  • Je beschikt minimaal over MBO werk- en denkniveau
  • Je bent van onbesproken gedrag
  • Je bent stressbestendig en flexibel
  • Je bent bereid op onregelmatige tijden te werken
  • Je bent niet in aanraking geweest met Justitie

Solliciteer nu!

Zie jij een mooie carrière als beveiliger wel zitten? Vul het sollicitatieformulier hieronder snel in. We verwelkomen je graag voor een kennismaking met onze organisatie!

CV (of ander bestand)
Ik ga akkoord met het privacy statement van 1Alert Flexgroup

Voorbeelden van functies in objectbeveiliging:

Onze beveiligers aan het woord

Wij zijn trots op onze beveiligers en laten hen dan ook graag aan het woord!

Over 1Alert Flexgroup

Wij, 1Alert Flexgroup, zijn een jong en dynamisch bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in beveiliging en veiligheid. Onze beveiligers worden door beveiligingsbedrijven ingehuurd om te zorgen voor veiligheid en het leveren van ondersteunende diensten in de beveiliging. Wij zijn dan ook altijd op zoek naar nieuw beveiligings-talent!